Statistisk værdiansættelse - Boligprismodellen®

Opgørelse af solvensbehovet hører til blandt finansielle virksomheders mest vitale forretningsprocessor. Der er en lovgivning der skal overholdes, og jo mere effektivt og præcist opgørelsen kan udarbejdes, jo flere midler kan frigøres.

Deloitte Financial Advisory Services, e-nettet og RealView™ har flyttet grænserne for kvaliteten af statistisk værdiansættelse og tilbyder denne service med en række overbevisende performance garantier.

Vores produkt hedder Boligprismodellen® og er blevet til gennem et tæt forsknings- og udviklingssamarbejde. Modellen videreudvikles løbende. Realkreditinstitutter og banker benytter modellen, som bl.a. har været anvendt i forbindelse med Statens oprydningsarbejde i forlængelse af finanskrisen.

Boligprismodellen er resultatet af det hidtil mest ambitiøse udviklingsprojekt omkring statistisk vurdering af fast ejendom og sætter nye standarder for anvendelse og kalibrering af ejendomsmarkedets største datamateriale, indsamlet gennem mere end 10 år og tilgængeligt i RealView™ databasen.

Få mere information hos www.e-nettet.dk eller benyt info@realview.dk.

iPad